Update 11 juni

Sam is veilig aangekomen bij Wouter en Jeroen in Talkeetna! Hij is vandaag met de helikopter opgehaald, heeft al met zijn familie kunnen bellen en is na een bord pasta gelijk gaan slapen net als Wouter en Jeroen die ook helemaal kapot waren. Morgen (hun vrijdag) zullen ze Sam vergezellen bij het afleggen van de verklaring bij de lokale Rangers.

Daarna zullen ze op zaterdag met z`n 3en naar het vliegveld gaan om weer richting Nederland te gaan. Op dit moment is het consulaat en het thuisfront van Sam druk bezig om te regelen dat Sam op dezelfde vlucht wordt geplaatst, maar dat moet vast lukken.

Wouter en Jeroen waren in ieder geval erg opgelucht en blij en zullen morgenochtend weer bellen.

3 thoughts on “Update 11 juni

 1. Jeetje, wat een heftig verhaal. De laatste keer dat ik gekeken heb was op 3 juni, dus de laatste berichten zijn wel even schrikken. Sterkte allemaal en een goede vlucht naar huis gewenst!
  X Marlous P

 2. Lieve allemaal,

  Vanaf de zijlijn volgen wij ook het heftige nieuws over de belgische jongens; Joris en Sam. Vanmorgen 12 juni, zagen we ook op de BRT (journaal) dat Sam veilig is teuggekomen. Ook via internet zijn filmpjes te zien over beide jongens via:

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1117174/2010/06/11/Belgische-klimmer-geevacueerd-op-Mount-McKinley.dhtml.

  Een hele goede reis naar huis, jongens! Heel veel sterkte en liefs,
  Jan, Inge, Marleen en Anne

 3. Dat is even schrikken zeg, zo’n tragisch ongeval. Heel veel sterkte voor de nabestaanden van Joris en voor Sam, heftig om zoiets mee te maken op zo’n jonge leeftijd. Iedereen veel kracht gewenst bij het verwerken van deze verdrietige gebeurtenis en een behouden thuisreis.

  Liefs, Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *