Alaska – Anchorage!

Een laatste berichtje vanuit Anchorage. Na een ‘lange’ vliegreis (25 uur onderweg) een kort nachtje op het vliegveld doorgebracht. Vervolgens hebben we een auto gehuurd en de inkopen gedaan; 5 uur later, een paar honder dollar armer en ruim 20 kg rijker waren we alletwee kapot. We hebben nog even door downtown Anchorage gelopen, pizza weggehapt en langs de kust gelopen. Het begint tot ons door te dringen; we zijn in Alaska en onze droom gaat werkelijkheid worden!!

Zo meteen vertrekken we met een busje naar Talkeetna. Daar hebben we eerst een meeting met de Park Rangers en vervolgens gaan we ons melden bij de vliegtuigmaatschappij. Morgenochtend hopen we een van de eerste te zijn die richting basiskamp vliegen. Hopelijk gaat het lukken om vanaf daar berichtjes op de site te zetten.

Wij zijn ervandoor!

One thought on “Alaska – Anchorage!

  1. Hoi lieve mannen!
    Wat heerlijk dat jullie een berichtje hebben kunnen sturen! Super fijn dat jullie ook ons, Marieke, Karin en zelfs de kinderen aan de telefoon hebben gehad! Voor ons is het een heel fijn idee dat jullie nu eindelijk kunnen vertrekken naar jullie laatste etappe van de reis. Jongens, morgen hebben jullie ijs en sneeuw onder jullie voeten! !! Jullie grote wens! Knijp elkaar af en toe in de arm, want het is nu echt echt!
    Geniet van de vlucht van morgen (volgens mij is dat al een fantastisch gebeuren tenminste via Google heb ik er een videootje van gevonden), geniet van jullie onderneming, geniet van alle ervaringen en weet dat er een heleboel positieve energie naar jullie wordt gezonden van al jullie lieve fans! Mochten jullie het koud krijgen, verwarmen jullie je dan maar aan die energie! Goede dagen en tot het volgende bericht!
    Knuffel voor jullie allebei, Frans en Germa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *