Terugblik..

Al bijna weer een maand in Nederland: hard werken, de afwikkelingen van de expeditie, voorbereidingen voor de zomervakantie, het is druk. Tussendoor toch een moment om weer met een glimlach terug te kijken op het avontuur in Alaska. Wat een schitterende foto’s en die glinstering in twee paar ogen. De beelden spreken voor zich.

Graag willen we via deze weg een aantal mensen en bedrijven bedanken, zonder wie we de top niet hadden gehaald: allereerst onze partners, familie en vrienden voor alle lieve berichten, smsjes en telefoontjes. De NKBV voor de financiele en materiele ondersteuning, dank voor het vertrouwen. CJ Agencies voor de ondersteuning; de kleding en het materiaal van o.a. the North Face, Black Diamond en MSR waren top! Cameranu.nl, zonder wie onderstaande foto’s niet mogelijk waren geweest en Frank Keijsers, zonder wiens GPS we zeker verdwaald waren!

[slideshow id=5]

Afgelopen vrijdag was er ook een moment van stilte. In de bekende omgeving van de de klimhal in Puurs (Belgie) was er een ‘wachten op afscheid van Joris’ georganiseerd. Indrukwekkend en verdrietig zijn de twee woorden die mij nu te binnen schieten. Hopelijk lukt het de Rangers in Talkeetna om Joris daar snel weg te halen.

[nggallery id=6]

One thought on “Terugblik..

  1. Gaaf! De bergen, de sneeuw, de zonsondergang, de wolken, het tentje, het ‘luxe toilet’, en ……….. de oogjes! Super foto’s, maar ik denk dat jullie die zelf niet nodig hebben om af en toe in gedachten terug te gaan naar de momenten daar.

    Greetz, Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *